Дерев’яне ліжко Нота

6560 грн9360 грн

Артикул: MS-23396 Категорія: Позначка: Виробник:

Дерев’яне ліжко Нота – це мелодія комфорту та елегантності, що звучить у кожному куточку дитячої спальні. Це ліжко покликане подарувати Вашій дитині не лише відпочинок, а й гармонію у дизайні.

Як ноти в музиці створюють прекрасну гармонію, так і дизайн ліжка Нота зливається з обстановкою, надаючи спокою та затишку дитячій кімнаті. Своїм ненав’язливим дизайном, пастельними кольорами та класичними лініями, це ліжко стане чудовим акцентом в інтер’єрі, створюючи атмосферу спокою та комфорту. Виготовлене з натурального бука (щит та масив), ліжко Нота гарантує не лише елегантність, а й довговічність.

Особлива увага приділена деталям: висока бічна планка гарантує, що Ваша дитина не стикатиметься з холодною стіною, забезпечуючи затишне місце для сну. До того ж, Ви можете доповнити свій вибір місткими ящиками для постільної білизни та іграшок, а також планкою безпеки – все для максимальної зручності та безпеки Вашої дитини.

Гнучкий вибір розмірів спального місця додає зручності: від ліжка розміром 80×190 см або 80×200 см до повноцінного спального місця для підлітка 90×190 см або 90×200 см – наше ліжко Нота надає Вам безліч варіантів для вашої спальні.

Надійні букові ламелі з кроком 4 або 2,5 см забезпечують комфортну підтримку під час сну, а місткі ящики для зберігання постільних речей та іграшок рухаються на спеціальних роликах, гарантуючи тривалий термін служби.

Створіть гармонійний простір з дерев’яним ліжком Нота, що поєднує дизайн, комфорт і надійність. Ви можете доповнити свій вибір тумбою В2 або комодом Вега, і вам надасть гарантована знижка на ортопедичний матрац.

Наші продукти піддаються суворому контролю якості, щоб забезпечити надійність і довговічність.

Не пропустіть можливість купити ліжко Нота і створити чудове місце для Вашої дитини. Звертайтесь до нас сьогодні, і ми допоможемо Вам зробити правильний вибір у світі комфорту та стилю.

Габаритні розміри

+ до розміру спального місця ліжка:

по довжині: +8 см
по ширині: +6 см

висота узголів’я: 67 см

висота спального місця: 43 см

*для матраца висотою 16 см

Щит и массив бука

У виробництві щита та масиву фабрика Естелла використовує лише тверду деревину бук. МАСИВ це суцільноламельний матеріал, в якому елементи (ламелі) склеєні по довжині без торцевих зрощень. Такий матеріал має високу надійність, а також красивий малюнок дерева. У свою чергу, ЩИТ це більш високотехнологічний матеріал, який крім поздовжніх склейок має ще й поперечні місця зрощування. Варто відзначити, що і ЩИТ і МАСИВ однаково надійні, і мають однакові якості (міцність, надійність, і т.д.), різниця лише у зовнішньому естетичному вигляді.

Товщини використовуваних матеріалів: 18, 20, 40 мм

УВАГА! Телефонуйте, швидше за все ліжко в потрібному кольорі та розмірі є готове на складі.

Зрозуміла відео-інструкція (TimeLapse) зі складання дерев’яного ліжка Нота.

Інструкція по складанню ліжка Нота

Інструкція по складанню ліжка Нота
Інструкція по складанню ліжка Нота
Інструкція по складанню ліжка Нота
Інструкція по складанню ліжка Нота

Тут потрібен помічник, без нього ризикуєте щось пошкодити ! Для складання цього ліжка використані клиноподібні з’єднання.
Потрібно вставити деталь з гвинтами в деталь з отворами, та натиснути до низу. З помірним зусиллям деталі мають з’єднатись. Якщо з’єднання відбулось недостатньо щільно, вкрутіть гвинти трошки глибше* та спробуйте знову. Починайте з кутової нижньої перемички злегка з’єднавши перші елементи продовжуйте монтаж як показано на зображенні вище.
*Обережно, гвинти вкручені занадто глибоко можуть сильно пошкодити деталь !

Встановлення ламелів у ліжку Нота
Встановлення ламелів у ліжку Нота

На зображенні Ви бачите процес фіксації ламелей у ламелетримачі. Матеріал з якого вони виготовлені має іноді досить різну пластичність, на яку ще й впливає навколишня температура. Якщо не вдається зафіксувати ламель з першого разу, спробуйте ще трохи піднявши вільною рукою верхній край ламелетримача.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.

Вам також може сподобатися…

9970 грн12660 грн
6150 грн14970 грн

З цим товаром купують

4880 грн8460 грн
460 грн660 грн
3960 грн8950 грн