Інструкція зі складання ліжка з підйомним механізмом Селена

Інструкція зі складання ліжка Селена

УВАГА !
Складання потрібно проводити з помічником. На кінцевому етапі, перше опускання каркасу може вимагати серйозного зусилля. Перевірте чи немає перешкод для опускання, після цього плавно із застосуванням сили, одночасно зліва і справа натисніть на каркас до розблокування газових амортизаторів.

Інструкція зі складання ліжка Селена
1. Інструкція зі складання ліжка Селена

Для складання деталей корпусу в цьому ліжку в основному використовуються клиноподібні з’єднання. Потрібно вставити одну деталь в іншу, та з силою натиснути на торець вниз до упору і деталі зібрані. Якщо Вам здається, що деталі стяглися між собою недостатньо щільно, потрібно підтягнути гвинти хрестоподібної викруткою на потрібну відстань, та повторити спробу.

Інструкція зі складання ліжка Селена
2. Інструкція зі складання ліжка Селена

Для зручності, каркас виконаний з вже напівзібраних блоків :
1 – Фасадна частина , 2 – Ізголів’я , 3 – Ліва планка , 4 – Права планка , 5 – Поперечний елемент , 6 – Поздовжня планка.
З’єднайте послідовно всі елементи та затягніть усі гвинти.

Інструкція зі складання ліжка Селена
3. Інструкція зі збирання ліжка Селена

Каркас ліжка до корпусу прикріпляється тільки нижньою частиною підйомних механізмів, вони вже закріплені на каркасі. Вдвох з помічником встановіть каркас на корпус, та закріпіть їх гвинтами. Після чого встановіть газові амортизатори на механізми, так як зображено на схемі. На центральну планку встановіть ніжку.

Встановлення ламелів у ліжку Селена
4. Встановлення ламелів у ліжку Селена

На зображенні Ви бачите процес фіксації ламелей у ламелетримачі. Матеріал з якого вони виготовлені має іноді досить різну пластичність, на яку ще й впливає навколишня температура. Якщо не вдається зафіксувати ламель з першого разу, спробуйте ще трохи піднявши вільною рукою верхній край ламелетримача.